2017-06-14: Föredrag i Stockholm

Vi anordnar löpande föredrag med bildvisning. I samband med föredragen ges också möjlighet att diskutera enskilda resplaner med våra medarbetare som finns på plats. Vi håller till på Piperska Muren, Scheelegatan 14 på Kungsholmen i Stockholm.

Föredragen är gratis, men anmälan krävs då antal platser är begränsat.

14 juni kl. 18.15 Centralasien

Föredragshållare - Slava Myronov.
Slava har genomfört otaliga resor som reseledare för Iventus grupper till Centralasien, Iran och med Transsibiriska järnvägen. Han har också varit reseledare på andra resmål som Oman, Filippinerna, Moldavien m.m. Slava har tidigare studerat Centralasienkunskap vid universitet. Få andra reseledare, om någon, har så djupgående kunskaper om Centralasien och Iran som Slava. Föredraget handlar om resan till Turkmenistan-Uzbekistan-Tadzjikistan-Kazakstan-Kirgizistan. Han berör också våra resor till världsutställningen i Astana samt våra kortare resor längs Sidenvägen med stopp i Samarkand, Buchara m.m. 

14 juni kl. 19.30 Iran

Föredragshållare - Slava Myronov.
Slava berättar om det dåtida Persien och det moderna Iran och om våra resor dit. Slava berör också den viktiga frågan om vart Iran är på väg efter öppnandet mot väst och det nyligen underskrivna avtalet om begränsning av kärnvapen och borttagna sanktioner mot Iran.15 juni kl. 14.00-20.00 Vinterresor
Vi håller föredrag och om våra olika vinterresor. Det går bra att boka plats på samtliga eller enstaka föredrag. 

15 juni kl. 14.00 Filippinerna och Oman
Föredragshållare - Slava Myronov. 

15 juni kl. 15.00 Colombia
Föredragshållare - Emanuel Araskog.

Emanuel har varit reseledare på flera av våra resor längs Transsibiriska järnvägen såväl som resor till Centralamerika, Colombia, Oman, Balkan m.m.

15 juni kl. 16.00 Sri Lanka
Föredragshållare - Slava Myronov. 

15 juni kl. 17.00 Mexiko
Föredragshållare - Thomas Gustafsson.
Thomas Gustafsson är författare och journalist och har bland annat skrivit den mycket omfattande fackboken "Kuba", ansedd som det stora referensverket av alla Kubaintresserade.

15 juni kl. 18.00 Kuba
Föredragshållare - Thomas Gustafsson

15 juni kl. 19.00 Centralamerika
Föredragshållare - Emanuel Araskog


Mejla till david@iventustravel.se för att anmäla er. Uppge vilket/vilka föredrag ni önskar gå på samt följande information:

1. Namn på personer som kommer

2. Kontaktperson

3. Telefonnummer

4. Mailadress

En bekräftelse, som måste medtas till föredraget, skickas till er inom ett par dagar.

 

Ta sig till Piperska muren

Tunnelbanans blå linje till Rådhuset alternativt busslinje 3 till Kungsholmstorg. Piperska muren ligger mellan uppgångarna, men enklast är ändå att ta uppgång vid Bergsgatan, ta sikte på stora Rådhuset. Gå till framsidan, där konferenslokalen ligger rakt över gatan.

Busslinje 54 och 61 till Rådhuset/Scheelegatan. Bussen stannar vid Piperska murens park framför huset.


Visa större karta

Varmt välkomna!

Powered by Travelize