Argentina - Uruguay - Paraguay - Brasilien

 

En resa där vi utforskar Sydamerikas hjärta.

Vi börjar med några dagar i Buenos Aires där vi bl.a. besöker stadsdelen La Boca och söker tangons ursprung. En kväll bjuds vi även på en fartfylld tangoshow.

Vi ger oss ut på Pampas och stannar till vid en ranch för att lära oss mer om gauchon (argentinska cowboys) och deras livsstil och traditioner.

Vi tar båten över Rio de la Plata till Uruguay och utforskar huvudstaden Montevideo.

Vi stannar till ett par nätter på ett 5-stjärnigt hotell direkt vid havet i den magnifika och välbevarade historiska staden Colonia del Sacramento. De historiska delarna av staden är upptagna på Unescos världsarvslista. Det är en njutning att promenera runt i den lilla staden.

Vi gör en utflykt till Paraguay och får via besök av två missionsstationer veta mer om jesuitordens påverkan på lokalbefolkningens och landets utveckling.

Vi slår läger ett par nätter på ett högklassigt hotell i Puerto Iguazú och låter oss imponeras av de makalösa Iguazúfallen. Vattenfallen räknas som ett av världens sju underverk och bildar en naturlig gräns mellan Argentina, Paraguay och Brasilien.

Vi avslutar resan med att bo tre nätter på ett 5-stjärnigt hotell direkt vid Copacabana i Rio de Janeiro. Frukosten avnjuts på takterrassen med underbar utsikt över Copacabana. De som känner för det kan ta en sväng ner till stranden före frukost och lära brassarna spela fotboll.

En varierande färd genom fyra länder med högklassiga hotell, utsökta restauranger och njutningsfulla vinprovningar.

 

Pris från:
59 850:-
Dagar:15
Paketresa inkl. flyg t/r.
Transportsätt:Flyg
Boka resa

Dagsprogram

Dag 1 Avresa Skandinavien
Avresa från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn/Oslo.

 

Dag 2 Ankomst Buenos Aires och upplevelsemiddag
Ankomst på morgonen till Buenos Aires. Innan vi checkar in på vårt hotell tar vi en stadsrundtur i den argentinska huvudstaden för att direkt skapa oss en bild av staden. Efter en lång resa är det sedan skönt med ledig tid efter incheckningen på hotellet.

Framåt kvällen väntar en upplevelse utöver det vanliga. För att på ett roligt, lärorikt och interaktivt sätt lära oss mer om den argentinska kulturen, maten, traditionerna, det dagliga livet och människorna ska vi ta del av (eller rättare sagt vara en del av) en ”argentinsk upplevelsemiddag”. Vi njuter av en argentinsk trerättersmiddag tillsammans med argentinska kvalitetsviner. Detta samtidigt som vi lär oss hur man beställer en stek på spanska, pratar med händerna eller hur du exempelvis tillagar en empanada på bästa sätt. Bli inte förvånad om du efter kvällen även är expert på att blanda ihop den traditionella sydamerikanska drycken mate. Under hela kvällen blandas god mat och dryck med spännande inblickar i den argentinska kulturen från våra engagerade guider. På väg tillbaka till hotellet är vi redo att ta oss an Argentina som en riktig ”local”.

 

Dag 3 Stadsrundtur Buenos Aires, vinprovning och tangoshow
Efter frukost fortsätter vi att utforska huvudstaden genom besök i de kulturellt och historiskt intressanta områdena La Boca, San Telmo och Recoleta samt den nyaste delen av staden, Puerto Madero. Platser och landmärken så som Plaza de Mayo, regeringshuset (även känt som ”Det rosa huset”), El Cabildo (stadshuset under kolonialtiden) och den berömda Metropolitanska katedralen får besök.

Vi strosar runt i La Boca, stadsdelen vars ursprungliga invånare härstammade främst från Genua i Italien. Vi rör oss ned mot den välkända gatan El Caminito och möts av byggnader i en explosion av färger. Här ligger konstgallerierna tätt och vi kan snabbt förstå att platsen räknas som tangons födelseplats då tangon genomsyrar stämningen här. La Boca är även hemvist för den mycket populära och välkända fotbollsklubben Boca Juniors där bland annat Diego Maradona har spelat. Intressant är att den nuvarande blågula dräkten laget spelar i härstammar från 1907 då man, efter oenighet kring dräktfärgen, beslöt sig för att välja färg efter det första fartyg som anlände på morgonen. Just denna morgon ankom ett svenskt fartyg till den argentinska hamnen och lagets dräkt blev således blågul.

Det är inte bara Maradona som tillbringat mycket tid i La Boca utan även Evert Taube som mellan åren 1910 och 1915 bodde i Argentina. Det var i La Boca Taube mötte Ernst Georg Johansson på krogen Ultramar. Vi kommer dock denna gång att lämna området aningen tidigare än vad Taube och Ernst Georg gjorde när det begav sig och förhoppningsvis även utan krossade glas… ”Vi reser oss från bordet på krogen Ultra Mar och dricker sista droppen av vinet vi har kvar, sen krossade vi glasen mot krogens tegelgolv och lämnade kvarteret, när klockan den slog tolv.” (Balladen om Ernst Georg Johansson. Text och musik: Evert Taube, 1936).

Vi rör oss vidare till områdena San Telmo, Recoleta, Palermo och Puerto Madero. Recoleta och Palermo är Buenos Aires mest fashionabla distrikt medan San Telmo är den äldsta stadsdelen och centrum för antikhandlare. Till stora delar har San Telmo bevarat sin koloniala bebyggelse och stenlagda gator. Besöker man stadsdelens torg, Plaza Dorrego, under en helgdag är det fullt av liv och rörelse då torget förvandlas till en öppen marknadsplats. San Telmo är också ett välkänt tangodistrikt.

Puerto Madero är den nyaste stadsdelen i Buenos Aires och här kan vi beskåda de senaste trenderna inom argentinsk arkitektur.

På kvällen tar vi oss åter till San Telmo-distriktet där vi slår oss ner på en trevlig restaurang för vinprovning. Under provningen berättar vår guide engagerat om vinernas olika karaktärsdrag och Argentinas vinregioner. Vi avslutar kvällen med att bevittna en tangoshow samtidigt som vi avnjuter en trerättersmiddag.

 

Dag 4 Dagsutflykt till den argentinska landsbygden med grill-lunch och vin
Vi tar oss idag ut på landsbygden utanför Buenos Aires för att lära oss mer om den argentinska gaucho-traditionen. En argentinsk eller sydamerikansk gaucho är en boskapsskötare som kan ses som motsvarigheten till en amerikansk cowboy. Få personer har romantiserats så mycket i Argentina som gauchon. Den argentinske gauchon är en utomordentligt duktig ryttare och jägare och det är få som kan slå en gaucho i lasskokastningens konst.

Vi tar oss ut till en ranch på den berömda Pampasslätten där miljön skapar perfekta förutsättningar för hästridning och promenader. Till lunch bjuds vi på traditionell ”asado”, det vill säga grillad mat, och vin.

Vissa av oss kanske tänker tillbaka på Taubes tid i Argentina och förstår varför han fick så mycket inspiration på Pampasslätten. Även om Taube försökt få oss att tro det var han dock aldrig gaucho. Gaucho eller ej, guiden berättar om Taubes vistelse i Argentina och givetvis historien om hur han träffade ”Carmencita”. På eftermiddagen återvänder vi till Buenos Aires.

 

Dag 5 Buenos Aires – Montevideo – Colonia del Sacramento
Efter en tidig frukost tar vi oss ut till Buquebus-piren där båten som ska ta oss till Uruguay väntar. Efter en båtresa på cirka två och en halv timmar anländer vi till Montevideo.

Montevideo blev huvudstad 1828 i samband med Uruguays självständighet, dock grundades staden redan 1726 av spanjorerna som en handelsstation. Då Uruguays urbefolkning, Charrúa, i stort sett blev utrotade till följd av den europeiska koloniseringen är idag nära 90% av befolkningen av europeiskt ursprung där majoriteten är från Italien. Idag bor cirka hälften av Uruguays invånare i Montevideo som även är det administrativa centrumet för Sydamerikas motsvarighet till EU, Mercosur.

Uruguay hade under första halvan av 1900-talet en god ekonomi och ett väl utbyggt välfärdssamhälle. På 1930-talet var Uruguay ett av världens rikaste länder. Jämte Argentina ansågs Uruguay ha det mest utvecklade välfärdssystemet med ett generöst pensionssystem, minimilöner och reglerade arbetsveckor. Dock gjorde bland annat den hårda kontrollen av utrikeshandeln att industrin tappade och det frikostiga välfärdssystemet blev ekonomiskt ohållbart. Vår guide berättar om den efterföljande perioden fram till idag med bland annat ekonomisk nedgång och politisk oro.

Under vår rundtur i Montevideo tar vi oss till gamla stan där vi passerar stadens äldsta torg, Konstitutionstorget (även kallat Plaza Matriz). Här kan vi bland annat beskåda Metropolitankatedralen och den gamla regeringsbyggnaden från kolonialtiden, Cabildo de Montevideo. Idag finner vi ett historiskt museum i byggnaden.

Vi passerar även Uruguays viktigaste teater, Solisteatern, som öppnade 1856 och genomgick en omfattande renovering 2004. Givetvis besöker vi även den stora uruguayanska nationalhjälten José Gervasio Artigas monument och mausoleum. Artigas deltog från 1811 i det argentinska frihetskriget. Han blev upprorsmännens ledare i sin födelseprovins Uruguay. Artigas, i motsats till ledarna i Buenos Aires, önskade en federativ republik vilket gjorde att han kom i krig med denna stat.

Vi passerar även Uruguays pampiga parlamentshus Palacio Legislativo. Byggandet påbörjades 1904 och invigdes med pompa och ståt 1925 i samband med hundraårsfirandet av landets självständighetsförklaring. Byggnaden har status som nationalmonument och är sedan 1995 uppsatt på Uruguays tentativa världsarvslista.

Färden fortsätter till stadsdelen Prado med parken med samma namn. Här finner vi bland annat den berömda skulpturen La Diligencia och ett monument tillägnat de sista Charrúaindianerna. I området ligger tre större fotbollsarenor. Det uruguayanska fotbollslandslagets smeknamn är Los Charrúas och det är inte ovanligt att höra det lokala uttrycket ”garra charrúa” under landslagets matcher. Uruguay vann VM-guld 1930 och 1950.

Innan vi lämnar Montevideo gör vi ett stopp vid ett monument dedikerat de stupade soldaterna i den uruguayanska flottan. Från denna plats har vi också en mycket fin utsikt över huvudstaden. Med sina tydliga europeiska influenser påminner Montevideo en del om städerna längs medelhavet.

Bussen tar oss sedan vidare till den pittoreska staden Colonia del Sacramento där vi checkar in på vårt hotell.

 

Dag 6 Colonia del Sacramento
Vi inleder dagen med att utforska Uruguays äldsta stad, Colonia del Sacramento. Staden grundades 1680 och under denna tidsepok rådde här stridigheter mellan stornationerna Spanien och Portugal. Området har genom historien varit mycket omtvistat och har framförallt växlat mellan att vara i portugisisk eller spansk ägo. Även Brasilien hade kontroll över området under en period mellan 1816 och 1828.

Sedan 1990 är de historiska delarna av staden uppsatta på Unescos världsarvslista och det är framförallt i detta område vi spenderar tid.

När vi vandrar runt på de smala kullerstensgatorna, kantade av vackra färgglada hus och lummiga torg, kan vi känna historiens vingslag inte minst när vi når fram till Calle de los Suspiros. Denna gata är flitigt använd som inspelningsplats för historiska filmer och vi förstår snabbt varför. Utöver att njuta av de vackra kolonialkvarteren passerar vi även den övergivna tjurfäktningsarenan Real de San Carlos, kvarlevorna av stadens 1600-talskloster San Francisco och den närliggande fyren.

Efter lunch är det ledig tid för egna strövtåg. Trevliga restauranger, caféer, barer och butiker är lätta att finna.

 

Dag 7 Colonia del Sacramento – Buenos Aires med besök på Café Tortoni
På morgonen tar vi oss till hamnen för att korsa Rio de la Plata tillbaka till Argentina och Buenos Aires. Efter en båtresa på dryga timmen ankommer vi till Buenos Aires och fortsätter till det berömda caféet Tortoni. Här sätter vi oss till bords och njuter av en fika samtidigt som vi fascineras av den vackra miljön inne på caféet. Caféet grundades 1858 av en fransman och namnet kommer från caféet med samma namn på Boulevard des Italiens i Paris där den franska eliten samlades på 1800-talet. Café Tortoni är i vissa guideböcker omnämnt som ett av världens tio vackraste caféer och har lockat flertalet prominenta besökare genom åren så som exempelvis Albert Einstein, Hillary Clinton och den spanske kungen Juan Carlos.

Under resten av dagen får vi möjlighet att utforska Buenos Aires på egen hand.

 

Dag 8 Buenos Aires – Posadas – Encarnación (Paraguay) – Posadas
Tidigt på morgonen tar vi oss till flygplatsen för flyg till norra Argentina och staden Posadas. Efter en flygresa på drygt en och en halv timme ankommer vi till Posadas. Vi tar oss sedan över Paranáfloden till Paraguay och till staden Encarnación.

Av Paraguays cirka 7 miljoner invånare bor den största delen av befolkningen i landets södra del där vi nu befinner oss. De första invånarna i Paraguay antas ha kommit från Amazonasområdet mellan åren 2000 f.Kr och 1500 f.Kr. Forskare har hittat bevis för att en av de inhemska stammarna som bebodde området var guaranifolket. Själva namnet Paraguay är en sammansättning av två ord från guaranifolkets språk. Pará betyder flod och quay betyder källa vilket ger oss betydelsen ”havets källa” eller ”flodsjön”.

Under ledning av Aleixo Garcia anlände de första conquistadorerna år 1524 till området som idag är Paraguay. Huvudstaden Asunción grundades redan 1537.  Tre år tidigare grundades Jesuitorden och de fick ett allt större inflytande under 1500- och 1600-talen. Orden ägde stora landområden. Här i Paraguay styrde jesuiterna ett område på över 32 byar med över 160 000 invånare.

Vi besöker de två jesuitmissionerna La Santísima Trinidad de Paraná och Jesus de Tavarangue som byggdes upp på 1600-1700-talen. De två missionsstationerna upptogs som världsarv på Unescos världsarvslista 1993. Dessa byar integrerade de inhemska folkgrupperna med den kristna värdegrunden.

La Santísima Trinidad de Paraná, eller Heliga Trefaldigheten i Paraná, kallas ofta bara ”ruinerna i Trinidad” av lokalbefolkningen och var en av de sista jesuitbyarna. Här fanns ett centralt torg, en stor kyrka, en skola, flera verkstäder och bostäder för den lokala urspungsbefolkningen. Ruinerna i Trinidad grundades 1706 medan Jesus de Tavarangue grundades redan 1658. Vår guide berättar om Jesuitorden och dess innebörd här i Paraguay då som nu.

Efter ytterligare en dag med spännande intryck återvänder vi till Posadas och Argentina och checkar in på vårt hotell.

 

Dag 9 Posadas – Puerto Iguazú
Vi tar en kortare stadsrundtur i Posadas innan vi tar sikte på Puerto Iguazu och Iguazúfallen. Posadas, som är huvudstad i provinsen Misiones, är belägen mitt emot Encarnación med endast Paranáfloden som skiljer städerna åt. Städerna är sammanbundna med varandra genom San Roque González de Santa Cruz-bron. Det var fader Roque González de Santa Cruz som grundade en stad vid namn Anunciación de Itapúa år 1615 på den plats där Posadas idag ligger. Den staden flyttades dock 1625 till platsen där Encarnación idag ligger. Den första bosättningen övergavs dock inte helt. Namnet Posadas fick staden år 1879 efter den argentinska konfederationens ledare Gervasio Antonio de Posadas.

Vi rör oss sedan mot Iguazúfallen och efter en resa på cirka 30 mil når vi fram till Puerto Iguazu och checkar in på vårt hotell. Storslagna dagar vid Iguazúfallen väntar.

 

Dag 10 Iguazúfallen (argentinska sidan)
Efter frukost på vårt hotell tar vi oss till Iguazú nationalpark och dess berömda vattenfall. Området med vattenfall, som till en femtedel befinner sig i Brasilien och till fyra femtedelar i Argentina, består av cirka 275 vattenfall och nationalparken på den argentinska sidan täcker en yta på 67 000 hektar. Vi kommer besöka fallen från både den argentinska sidan och den brasilianska sidan. Området är ett av hela den amerikanska kontinentens första skyddade områden och bildar en naturlig gräns mellan de tre länderna Argentina, Brasilien och Paraguay. Idag kommer vi bland annat beskåda det högsta vattenfallet av alla ”Garganta del Diablo”. Det hästskoformade djävulsgapet, som fallet heter på svenska, har en fallhöjd på 80 meter. Ett permanent dis skapas av de kraftfulla fallen och har vi tur ser vi vackra regnbågar som bildas i diset. Utöver de mäktiga vattenfallen finns här en rik flora och fauna med ett brett utbud av inhemska arter.

Vi äter lunch inne i nationalparken och återvänder sedan under eftermiddagen till vårt hotell i Puerto Iguazú.

 

Dag 11 Iguazúfallen (brasilianska sidan) – Rio de Janeiro
Vi fortsätter utforskandet av Iguazúfallen, idag från den brasilianska sidan. Härifrån har vi en vacker panoramavy över vattenfallen på den argentinska sidan. Bland mycket annat beskådar vi Iguazúflodens kanjon, de tre musketörernas vattenfall, Rivadaviafallet och får även se djävulsgapet från ett annat perspektiv. Vi äter lunch inne i nationalparken för att sedan under eftermiddagen ta oss till flygplatsen i Foz do Iguaçu. Efter en flygresa på cirka två timmar landar vi i Rio de Janeiro. Vi tar oss direkt till vårt hotell vid Copacabana och checkar in.

 

Dag 12 Rio de Janeiro med Pão de Açúcar (Sockertoppen)
Brasilien är både till ytan och till befolkningen Sydamerikas största land. Vår guide berättar om allt det fantastiska Brasilien och framförallt Rio de Janeiro har att erbjuda samtidigt som vi berör de utmaningar som landet står inför. Vilken riktning tar landet nu med den nya presidenten Jair Bolsonaro i spetsen? Intressanta dagar i Brasilien väntar.

Efter att Pedro Álvarez Cabral upptäckte kontinenten år 1500 blev Brasilien en portugisisk koloni. Vid den tidsepoken var området som idag kallas Brasilien bebott av stammar som levde som nomader eller halvnomader. De livnärde sig framförallt på jakt, fiske, samlande och jordbruk. Det fanns här då inga statsbildningar motsvarande inkaväldet eller aztekernas civilisation. På grund av arbetsbrist började man i mitten på 1500-talet föra en slavhandel. Uppskattningsvis kom mellan åren 1550 och 1855 omkring 4 miljoner slavar till Brasilien. Självständighet utropades 1822 med Peter den första som kejsare. Tre år senare erkände Portugal självständigheten och monarken avskaffade formellt slaveriet 1888. Republik infördes året efter 1889.

Idag tar vi oss till den berömda Sockertoppen eller Pão de Açúcar som den heter på portugisiska. Berget har såklart fått sitt namn på grund av dess form som kan liknas med en sockertopp. Vi tar oss upp till toppen genom en spännande linbaneåktur i två etapper. Den första etappen tar oss till Urca hill och här har vi tagit oss ungefär halvvägs. Vi fortsätter sedan den sista biten upp till Sockertoppen. Vi håller tummarna att inte samma scenario som i den klassiska Bondfilmen Moonraker utspelar sig under vår åktur, då slagsmål uppe på taket av linbanan bryter ut. Som tur är har det hittills bara hänt på film så vi behöver inte vara oroliga.

När vi når toppen befinner vi oss nästan 400 meter över havsytan i utkanten av Guanabarabukten. Utsikten över Rio de Janeiro med Copacabana och Corcovado är fantastisk härifrån.

Efter lunch är eftermiddagen ledig för egna strövtåg. På kvällen återsamlas vi och besöker en trevlig brasiliansk restaurang där vi får tillfälle att prova på det goda brasilianska köket.

 

Dag 13 Rio de Janeiro med Corcovado och Jesusstatyn
Efter frukost, och kanske för de morgonpigga en kort morgonpromenad längs Copacabana, tar vi oss upp mot Corcovadoberget längs med Rodrigo de Freitas-lagunen. När vi når foten av berget byter vi buss mot tåg den sista biten upp till toppen av Corcovadoberget. Vi befinner oss nu på 710 meters höjd och på en plats som nyligen blev utsedd till ett av världens sju moderna underverk. Toppen kröns av den 38 meter höga och ikoniska kristusstatyn som på många sätt inte bara blivit en symbol för Rio de Janeiro utan för hela Brasilien.

Statyn är också betydelsefull och speciell för många svenskar, kanske framförallt för Limhamnsbor, då fundamentet till statyn är gjord av cement från Cementa som då låg i Limhamn, Malmö. På grund av detta blev den världsberömda statyn även känd som ”Limhamns-Jesus” bland svenska sjömän på 1930-talet.

Huvudattraktionen här är dock inte statyn utan utsikten. Vi bjuds på vackra vyer över Rio de Janeiro och alla förstår varför staden är känd som ”the Marvelous City”, den underbara staden.

Eftermiddagen är fri för egna strövtåg. Vår reseledare kommer gärna med rekommendationer.

 

Dag 14 Hemresa från Rio de Janeiro
Ledig morgon i Rio de Janeiro följt av transport till flygplatsen för hemresa till Skandinavien.

 

Dag 15 Hemkomst Skandinavien
Vi återvänder till Stockholm/Köpenhamn/Göteborg/Oslo.

Resfakta

Pris: fr. 59 850:-

Avresor 2023
Mars: 3
November: 3

Preliminära flygtider
Stockholm:
 Avresa kl. 17:20. Hemkomst kl. 11:55. Flygbolag: KLM/ Air France
Köpenhamn: Avresa kl. 17:25. Hemkomst kl. 14:30. Flygbolag: KLM/ Air France
Göteborg: Avresa kl. 17:20. Hemkomst kl. 17:00. Flygbolag: KLM/ Air France
Oslo: Avresa kl. 17:00. Hemkomst kl. 16:45. Flygbolag: KLM/ Air France

Observera att flygtider samt flygbolag kan skilja sig åt beroende på avresedatum. Kontrollera vad som står när ni bokar resan.

I grundpriset ingår
• Flyg Stockholm/Göteborg/Köpenhamn – Buenos Aires via Amsterdam
• Flyg Rio de Janeiro – Stockholm/Göteborg/Köpenhamn via Paris
• Flyg Buenos Aires – Posadas
• Flyg Foz do Iguaçu – Rio de Janeiro
• Båt Buenos Aires – Montevideo
• Båt Colonia del Sacramento – Buenos Aires
• Alla transfers och transporter
• 4 nätter på 4-stjärnigt hotell i Buenos Aires, Argentina
• 2 nätter på 5-stjärnigt hotell i Colonia del Sacramento, Uruguay
• 1 natt på 4-stjärnigt hotell i Posadas, Argentina
• 2 nätter på 5-stjärnigt hotell i Puerto Iguazú, Argentina
• 3 nätter på 5-stjärnigt hotell i Rio de Janeiro, Brasilien
• Frukost alla dagar
• Lunch alla dagar förutom hemresedagen dag 14
• 5 middagar varav:
- 1 trerättersmiddag i samband med Tangoshowen dag 3
- 1 argentinsk upplevelsemiddag. En interaktiv trerättersmiddag med vin.
- 1 trerättersmiddag i Rio de Janeiro med öl eller vin inkluderat
• Måltidsdryck ingår vid samtliga luncher och middagar
• 1 vinprovning i Buenos Aires
• Besök på klassiska Café Tortoni i Buenos Aires med kaffe, kaka, smörgås och juice inkluderat.
• Dricks till lokalguider och chaufförer
• Alla programpunkter enligt dagsprogrammet. Alla entréer etc. ingår.
• Engelsktalande lokalguider
• Svensktalande reseledare

Tillägg
• Enkelrumstillägg (obligatoriskt för resenär utan resesällskap): fr. 9.750:-

Övrigt
• Kontakta oss på Iventus om du är intresserad av att förlänga resan i Rio de Janeiro med några dagar.

 

Visum

Visum behövs ej för nordiska medborgare. Observera att passet måste vara giltigt minst 6 månader efter resans hemkomst.

Vid annat medborgarskap kan andra regler förekomma. Kontakta oss för ytterligare information.

Karta

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
3/3 - 17/3StockholmArgentina - Uruguay - Paraguay - Brasilien. Flyg Stockholm t/r.Mer än 459 850:-Boka
3/3 - 17/3KöpenhamnArgentina - Uruguay - Paraguay - Brasilien. Flyg Köpenhamn t/r.Mer än 459 850:-Boka
3/3 - 17/3GöteborgArgentina - Uruguay - Paraguay - Brasilien. Flyg Göteborg t/r.459 850:-Boka
3/3 - 17/3OsloArgentina - Uruguay - Paraguay - Brasilien. Flyg Oslo t/r.260 850:-Boka

November 2023

3/11 - 17/11StockholmArgentina - Uruguay - Paraguay - Brasilien. Flyg Stockholm t/r.Mer än 459 850:-Boka
3/11 - 17/11KöpenhamnArgentina - Uruguay - Paraguay - Brasilien. Flyg Köpenhamn t/r.Mer än 459 850:-Boka
3/11 - 17/11GöteborgArgentina - Uruguay - Paraguay - Brasilien. Flyg Göteborg t/r.Mer än 459 850:-Boka
3/11 - 17/11OsloArgentina - Uruguay - Paraguay - Brasilien. Flyg Oslo t/r.260 850:-Boka