Ryssland

Ryssland sträcker sig över de två världsdelarna Europa och Asien och delas av de mäktiga Uralbergen. Väster om Uralbergen hittar vi det europeiska Ryssland och öster ligger det vidsträckta Sibirien. I söder hittar vi badorter kring Svarta Havet, Kaukasus-regionen och Ryska Centralasien.

Det finns flera sätt att upptäcka detta gigantiska land och ett av de mest klassiska sätten är att kliva ombord på tåget längs Transsibiriska järnvägen som sträcker sig hela vägen från huvudstaden Moskva till hamnstaden Vladivostok vid Stilla Havet.

För en storstadssemester rekommenderas kulturella St Petersburg och Rysslands metropol Moskva, men landet har massor att erbjuda en nyfiken turist.

Förutom St Petersburg och Moskva finns andra intressanta städer som Novosibirisk, Nizjnij Novgorod, Ekaterinburg, Tomsk och Irkutsk vid unika Bajkalsjön.

Vi kan förutom resor med Transsibiriska järnvägen och weekendresor även erbjuda kryssningar längs Volga och många andra floder i Ryssland.

Alla våra paketresor listas nedan.
 

Vi erbjuder även skräddarsydda resor för enskilda resenärer och mindre grupper till bland annat St Petersburg och Moskva.
Läs mer om individuella resor till St Petersburg här och individuella resor till Moskva här.
Vi anordnar också individuella resor med Transsibiriska järnvägen, läs mer här.