2021-04-09: Resekvällar i maj om resor i samarbete med SvD accent

Vi kommer att hålla föredrag med bildvisning 11 och 18 maj kl 18.15 om resor som vi arrangerar i samarbete med SvD accent. Ingen föranmälan krävs.

För föredragen använder vi oss av videomötestjänsten Zoom. Zoom fungerar via webbläsare, ett nedladdat program på din dator eller via mobilen. Det går alltså bra att ansluta till föredragen via dator, surfplatta, iPhone eller Android-telefon.

Ni ansluter till föredragen genom att klicka på länken nedan.

länk till Iventus föredrag

Ni kommer då få upp en dialogruta där ni ombeds ladda ner Zoom. I vissa fall (beror bl.a. på webbläsare) får ni även alternativet att ansluta till föredraget direkt via webbläsaren (”join from your browser”), utan att ladda ner Zoom, vilket också fungerar bra.

Det går bra att redan nu klicka på länken och ladda ner Zoom. När det sedan är dags för föredraget behöver ni då bara klicka på länken ovan alternativt öppna Zoom-programmet och skriva in föredragets ID-nummer:
952 5839 9577.

Har ni några frågor eller funderingar är ni välkomna att höra av er till oss.

Föredragen börjar kl 18.15 och håller på ca 45 minuter. Därefter finns möjlighet att ställa frågor.

 

Program:

11 maj:
1/ Kiev
2/ Konstresa St Petersburg
3/ Svenska spår österut - när stormaktsdrömmen fanns


Föredraget hålls av östeuropaexperten och konstvetaren Katarina Lindqvist som lett många resor österut för Iventus. I september kommer hon att vara reseledare på resorna till Kiev och Svenska spår österut. Bägge resorna har hon lett tidigare för SvD accent.


18 maj:
1/ Albanien-Kosovo-Nordmakedonien
2/ Lettland-Litauen-Polen -  en resa genom historien


Föredraget hålls av Emanuel Araskog som arbetar med reseproduktion på Iventus huvudkontor. Han är även en av våra mest erfarna och uppskattade reseledare och har lett resor till såväl Latinamerika som Asien och Europa. Många av resorna har gått till Balkan. I höst kommer han att vara reseledare på Albanien-Kosovo-Nordmakedonien, en resa som han varit med på tidigare.


Varmt välkomna!
 

Powered by Travelize