Visum Kina

För visum krävs:

- Pass i original.
  Passet ska innehålla minst 2 tomma sidor och vara giltigt minst 6 månader efter hemkomst
- Ifylld visumansökan.
  Ansökan ska vara korrekt ifylld på engelska och vara undertecknad och daterad.
- Ett färgfoto.
  Fotot ska vara nytaget, välliknande och av god kvalité. Det är hårda krav på fotot.  Se exempel på godkända/icke godkända foton här. 

 

Mall för kinesiskt turistvisum (pdf-dokument)

Visumansökan Kina (pdf-dokument)

Vid utländskt medborgarskap kan andra regler förekomma. Kontakta oss för ytterligare information.

OBS! If you are applying for a visa in a country or territory other than the country of your current nationality, you should also fill out the Supplementary Visa Application Form. For regular tourist visa you should only fill out your personal data and section D.

Status:
Fullt
Powered by Travelize