Oman

Visum krävs för skandinaviska medborgare. 

För visum krävs: 

  •   Kopia på fotouppslaget i passet. Kopian måste vara i färg och av god kvalitet
  •  Nedan information skriven på baksidan av kopian:
 - civilstånd
 - för- och efternamn på er mor
 - om du har varit i Oman tidigare, vänligen ange då tidigare visumnummer
  • Ett nytaget färgfoto med ljus bakgrund (ID-foto 35 x 45 mm)

 

Det går också bra att mejla in ovanstående information samt skanna in och mejla en kopia på passet och färgfotot. Observera att passet och fotot då måste skannas separat.

Nya visumregler vid förlängning

Är du intresserad av att förlänga resan i Oman så att den överskrider 10 dagars vistelse i landet så gäller nya visumregler från och med 2018. Vid vistelse i Oman i över 10 dagar så krävs ett visum med längre giltighetsperiod (visum upp till 30 dagar) och det tillkommer då en tilläggskostnad.

Skicka bokningsförfrågan

Tyvärr så har vi inte lagt ut något bokningsbart ännu. För mer information, vänligen skicka en bokningsförfrågan med vårt formulär.

Formulär
Powered by Travelize